keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Etunimien ja ihastumisen yhteydestä

Niinkun olen aikaisemminkin kertonut, niin ihastun melko helposti. Yksi päivä aloin jotenkin miettimään ihastuksieni nimiä ja huomasin sieltä mielenkiintoisia yhteyksiä.

Onkohan kukaan muu huomannu pystyvänsä luokittelemaan ihastuksiensa nimiä tällä tavalla? Ite oon niin ujo, etten yleensä ees kerro ihastuksilleni fiiliksiäni (tiiän, oon pelkuri :D), mutta nyttenpä saatte ainakin kuulla etunimiä.. ehkä joku tunnistaa sieltä ittensä.

Väittäisin nimittäin, että 80-95% ihastuksistani osuvat seuraaviin luokkiin, mutta poikkeuksiakin toki on:

E -kirjaimella alkavat nimet: Eeva, Eira, Elina, Emilia, Emma, Emmi, Essi, Esteri yms.

Kat -alkuiset nimet: Katariina, Kati, Katja, Katri yms.

N-kirjaimella alkavat.. olen varmaan itserakas:  Netta, Niina, Nina, Ninni, Noora, Nora yms.

Ja oikeestaan yksi ryhmä on vielä suht edustettu mun ihastuksissa.. nimittäin nimet, joissa on ensimmäisen konsonantin jälkeen tuplavokaali: Jaana, Noora, Riikka, Riina, Saara, Siiri, Veera yms.

Heh, tämmösiä fiiliksiä tänään.. ja hei, rakkaat lukijat. Oon tosi pahoillani siitä,e ttei tää blogi oo vieläkään saanu semmosta päiväkirjamaista muotoa kuvien kera, mitä oon alunperin halunnut. Mulla on jotenkin vieläkin projektina ostaa tuohon kameraan uusi latauskaapeli, jotta voisi sitä aina pitää mukana ja teille jakaa kaikkia kivoja juttuja. Kunhan aika vähän hellittää ja saan akut lataukseen, niin alan tekemään sen eteen töitä! :))

Palaillaan, nauttikaa kauniista ilmoista!

7 kommenttia:

 1. Mie oon huomannu, että minun ihastukset tuppaa alkamaan J kirjaimella.
  Muuten en ole asiaa sen kummemmin noteerannut, mutta tämän innoittamana voisinkin asiaa mietiskellä tarkemmin :D

  VastaaPoista
 2. Heh, ja kiitos kommentista.. tajusin just, et puuttuuhan tuolta yks nimi N-kirjaimella alkavista :DD

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Haa! Joku toinenkin! :D Ystävä joskus nauroi, että "Aina noi sun miehet on jotain tollasia erikoisia Mikaeleja tai Jonataneja, ei koskaan mitään tavallista Tonia tai Mikkoa." Nomen est omen. Ja jotain muuta eeppistä tähän. :P

   Poista
  2. Haha.. hyvä, etten oo ainut ;D

   Poista
 4. Näköhjään mie en olekhan ainoa kellä tuommonen outo sattuma että ihastukset/poikakaverit alakaa aina samalla kirjaimella tai muuten nimet jostahi kohtaa samanlaisia, kuten vaikka Joni,Toni,Tomi... :D

  VastaaPoista