torstai 15. joulukuuta 2011

Tavoitteita ja tuloksia

En tunnetusti tee uudenvuodenlupauksia, joten aloitin viime kesänä tämmöisen ehkäpä perinteeksikin muodostuvan jutun. Kesän 2011 alussa kirjoitin tavoitteeni loppuvuodelle näin:

1. Teen parhaani että päästäisiin bändin kanssa vielä keikallekkin joskus :')
2. Otan tästä kropasta ylimääräset pois.. syksyllä ois jotain valokuvausjuttuja, joissa ois kiva näyttää hyvältä :D
3. Koitan oppia elämään yksin.. saa nähä mitä siitä tulee.


Noh, ykkönen meni aika putkeen. Saatiin treenattua kokonainen uusi keikkasetti ja tehtiinpä joulukuun alussa jo ensimmäinen keikkakin. Saatiin kaikenlisäksi syksyn aikana äänitettyä iso määrä biisejä.

Kakkonenkin onnistu kohtalaisesti. Olin Espanjasta tullessani suht pulskassa kunnossa ja sain erittäin nopeasti itseni mielyttävän hyvään kuntoon. Lähinnä kohtalaisella liikunnalla.. olin rullaluistellut alkukesänkin ihan kiitettävän määrän, mutta suomeen palattuaani ostin uudet luistimet ja innostukseni nousi ihan uudelle tasolle. Luistelin loppukesän kuutena päivänä viikossa keskimäärin n. 45km päivässä. Kuvia tosin ei lopulta otettukkaan, vaan sitä projektia siirrettiin myöhemmäksi.. jatkan siis kuntoilua ja katotaan millaisessa kunnossa ensi syksynä ollaan :)

Kolmonen on sikäli myös onnistunu.. paitsi, etten oo vieläkään oppinu nukkumaan yksinää :D Mutmut.. muuten kaikki vaikuttaa ihan hyvältä ja onpa muutama neitikin onnistunu tekemään ihan hyvän vaikutuksen tässä vuoden aikana, vaikka alkuun semmoinen tuntui ihan liian kaukaselta. Yksinäisinä iltoina voi tulla myös pahalla tavalla yksinäinen olo, mutta muuten oon saanu elämääni ihan hyvin eteenpäin itekseni ja tulevaisuus näyttää jotakuinkin järkevältä :)


Nyt teen uudet tavoitteet seuraavalla puolelle vuodelle. Katotaan sitten touko-kesäkuussa, että miten nää on toteutuneet.


1. Koitan saada itseni kunnialla valmistumaan koulusta ja käymään jopa lukion loput kurssit samalla pois alta. Tää vaatii opinnäytetyön tekemisen lisäksi jonkun verran kaikenlaisia portfolioita ja muita kursseja, jotka pitäisi suorittaa.


2. Mulla on tulossa erittäin kiireinen kevät. Tuon valmistumisen lisäksi kierrän edelleen maaliskuuhun asti bändin mukana (ajattelin kertoa tästä lähipäivinä lisää), julkaisen ensimmäisen valokuvakirjani, suunnittelen ja toteutan toisen valokuvanäyttelyni, olen suht isosti mukana eräässä musiikkivideossa ja kaikenlisäksi bändiltäni on tulossa jonkinmoinen omakustannejulkaisu, jossa varmasti riittää työtä.. keikkojakin kaiketi tiedossa :) Tavoite #2 on siis vetää tämä kaikki läpi kiitettävästi.


3. Yritän oppia arvostamaan itseäni enemmän. Viime viikolla sain paljon todella ilahduttavaa itsetunnon nostatusta ja positiivisia kommentteja erityisesti Tommilta ja Hannelta.. kiitän heitä ja kaikkia muita. Heidän ansiosta tajusin, että mun on pakko jotenki alkaa arvostamaan itseäni enemmän. En ehkä ookkaan niin paska tyyppi, kuin itse olen ajatellut ja ehkä jopa olen jollain tasolla lahjakas joissain asioissa. Ei kukaan voi ikinä tykätä musta, jos en itse osaa tykätä itsestäni.5 kommenttia:

 1. ai vaa jollain tasolla lahjakas???

  VastaaPoista
 2. Niinhän nuo jotkut kehuu, mut en mä tiiä :/

  VastaaPoista
 3. "Ei kukaan voi ikinä tykätä musta, jos en itse osaa tykätä itsestäni." Tää oli ehkä miulle kaikista hankalin asia ikinä oppia ja silti niin totta. Enkä usko et oon vieläkää oppinu, mut hei, yrittänyttä ei laiteta! Btw, like your blog, keep writing it. : )

  VastaaPoista
 4. Katey, tuo on tosi hanakala asia oppia.. varsinkin, kun itsetunto on aina ollu suht huonolla tasolla. Mutta se on varmasti vaan pakko, jos joskus haluaa jotain niin hienoa, että joku muukin oikeasti tykkäisi. Kiitos kommentista ja kaikkea hyvää sinne! :))

  VastaaPoista
 5. Mitäänhän ei oo pakko oppia jos ei haluu, mut tasapainoista parisuhdetta tai melkeenpä kaverisuhdetta ei oikee saa jos ei yhtään piä itestänsä. Mut oppia ikä kaikki, ei siun peli oo viel menetetty. : )

  VastaaPoista