sunnuntai 30. lokakuuta 2011

"I never wanted the stars, never shot for the moon. I like them right where they are"

Oon alkanu taas nauttimaan todella pienistä asioista ja toisaalta hakemaan iloa jättämällä pois asioita, jotka ovat ennen olleet vähän liiankin tärkeitä nautintoaineita. Ajelin tänään Imatralta Riihimäelle ja olin jo unohtanut miten hienoa yksinäinen ilta-ajelu voikaan olla. Sateen kastelema tie, ei juurikaan muuta liikennettä ja Neil Youngin Harvest Moon. Sitten perillä pääsin melkolailla samantien saunaan.. mielettömän hyvä fiilis vaan kaikesta ja jotenki osaan taas nauttia pikkujutuista vähintään samalla tasolla, kuin aina ennenkin. Työt maistuu, harrastukset maistuu, elämän eri osa-alueet (vaikka mulla ovatkin pelottavan hämärällä rajalla erotettuja) tuntuvat olevan about hyvin tasapainossa.. vitsin outoa, mutta erittäin paljon energiaa antavaa ja stressiä helpottavaa.

Olen tosiaan ettinyt raskaan talven alkuvuoden jälkeen elämääni iloa myös jättämällä pois aikaisempia nautintoaineita, joka on oikeesti jopa toiminut. Olen vähentänyt alkoholin käyttöä roimasti.. samoin, kun suklaan.. ja mitkään karkit ei oikeen enää ees maistu ja muutenkin kaiken makean syöminen on jäänyt pois. Olen myös siirtynyt inhimillisen kokoisiin ruoka-annoksiin. Vuoden kestänyt selibaattikin on auttanut kummasti ajattelemaan asioita eri näkökulmasta ja opettanut paljon.. voisin melkein suositella tuota muillekkin, vaikka hulluksihan minua on lähinnä haukuttu tuosta :D Espanjassa ollessani hurahdin juomaan kahvia. Join neljässä kuukaudessa varmasti ainakin kymmenen kertaa enemmän kahvia, kuin koko aikaisemmassa elämässäni yhteensä. Mutta Suomeen palattuani en ole tainnut juoda kuppiakaan.

Kaiken tuommoisen sijaan olen alkanut nauttimaan kaikesta semmoisesta vähän fiksummasta. Urheilu ei ole vuosiin maistunut yhtä hyvältä, biisien tekeminen tuntuu taivaalliselta, bänditoiminta on saanut ihan uutta intoa.. kaikkeen tuommoiseen mulle oikeesti tärkeeseen on tullut kummasti lisää energiaa :)

Saan kiertää hienon bändin kanssa, tavata kauheasti uusia ihmisiä, tehdä duunia, jota rakastan ja kuulemma oon jo telkkaristakin tuttu.. heh.. uusia haasteita avautuu ja otan tästä kaiken irti..  

Ja kaiken tämän lisäksi.. olen varmasti hymyillyt aika paljon enemmän, kuin vuosi sitten :)..All I want is you.

2 kommenttia: