torstai 20. lokakuuta 2011

"We're gonna kiss the girls goodnight, we're gonna find a better life"

Miullapa onki ollu viime aikoina ihan voittajafiilis. Jotenki tuntuu, että mä pystyn mihin vain, mikään este ei ole liian iso, eikä mikään taakka pysty enää selättämään mua. Viimeset 10 vuotta on lokakuun puolivälissä ollut mulla sellanen kolme päivää, joiden aikana on aina sattunut jotain todella ikävää, josta on sitten pikkuhiljaa lähtenyt alamäki.. tänä vuonna ei tullut sitäkään. Päinvastoin - mulla on kaikki hienosti. Tuntuu, että tuun pärjäämään ja kaikki kääntyy lopulta hyvin.. sen sijaan, että tuntisi epätoivoisuutta, niin tunteekin kaiken olevan mahdollista. Oikeesti! :)

Okei, vaikka olenkin yksinäinen.. niin mitä sitten, viihdynhän yksinkin. Sitäpaitsi maailma on täynnä ihmisiä. Kerkeen tapaamaan vielä kymmeniätuhansia erilaisia tuttavuuksia. Kaikki ovet on vielä auki ja mulla on koko maailma leikkikenttänä.. odotan jokaista tulevaa päivää uutena seikkailuna. Enkä sano, etteikö elämässäni olisi tällä hetkellä hienoja ihmisiä - kyse ei ole siitä. Niitäkin on paljon ja olen todella iloinen siitä.


Ja olen alkanut löytämään enemmän positiivisia asioita itsestäni. En ole enää mielestäni ihan niin umpisurkea, kuin olen aina ajatellut olevani. Miusta tulee vielä jotain, mä tuun pärjäämään :)


Anteeksi positiivisuuteni. Viva la vida!


Kiertävä sirkus Seinäjoella. Hetki aikaa levätä, ennenkuin mentävä on.

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi <3 Tää oli ihan omaakin mieltä nostattava postaus! Ihanan positiivinen. Jokainen on ansainnut sen, että elämässä menee hyvin :) Tsemppiä siulle jatkossakin :3

  VastaaPoista
 2. Oi, kiitos kauhiasti :) Ja kiva kuulla, että omalla positiivisuudella pystyy toistenkin mieltä nostamaan :))

  VastaaPoista
 3. voi pieni ! Oli niin mukavaa lukea tämä, kun olen miettinyt Tukholmassa, että mitä sulle kuuluu ja sitten tulen lukemaan tämän ! Niin hymyilin kokoajan. :) Olen susta ylpeä !

  VastaaPoista
 4. Oi, kiitos Riina.. kiva, että oot miettiny miun kuulumisia Tukholmassa ja kiva, et tää sai sut sit hymyilemään :)) Sit mäki vaa hymyilen enemmä, ku säki hymyilet (:

  VastaaPoista