lauantai 1. lokakuuta 2011

"Welcome to wherever you are"

Hei,

Kello on jo yli viisi aamulla, enkä ole vielä päässyt nukkumaan. Olen käyttänyt tän päivän hipelöimällä mustia ja valkoisia (kannatan siis kaikenlaista tasa-arvoa), jännittämällä luultavasti turhaan Veikkauksen kaikkien aikojen suurinta lottoarvontaa ja ideoimalla uutta kenties yhtä turhaa blogia.

Olen kokenut nimittäin jo jonkin aikaa tarvetta aloittaa snadisti henkilökohtaisemman blogin, kun toinen blogini (http://nestography.blogspot.com/) on alusta alkaen jäänyt raiteilleen ja keskittynyt täysin ottamiini valokuviin. Haluankin pitää nämä kaksi blogia tavallaan erillään, vaikka saman käyttäjän alla ovatkin. Pidetään tuo Aperture of Life asiallisena ja ammatillisena, mutta pyritään tekemään tästä sopiva pesä kaikille vuodatuksille, mielipiteille, teiniangsteille, ihmissuhdejutuille, vaate/tyyli-höpötyksille, yms... mitä ikinä keksinkään. Koitan antaa osan itsestäni tähän blogiin ja kertoilla kuulumisiani siinä samalla. Jos teillä rakkailla lukijoilla on jotain ideoita, mitä aiheita haluaisitten mun käsittelevän, niin otan mielelläni kaiken vastaan :) Minuu vähä jänskättää miten tää tulee edistymään, kun en ole ikinä oikeen tehnyt tälläistä ja kaikenlisäksi periaatteessa inhoan tietokoneita.. alan kyllä oppia elämään niiden kanssa.

Toivoisin tämän antavan minulle myös hyvän syyn pitää kameraa useammin mukanani ja dokumentoida elämääni ja näkemääni, jotta voisin tarjota teille päiväkirjamaista todistusaineistoa myös kuvien ja/tai videoiden muodossa.

Koska mun on pakko mennä nukkumaan välillä edes muutama tunti - huomenna on paljon kuvia käsiteltävänä ja yritän myös saada bändin äänitysten viimoiset kappaleet kasaan, niin julkaisen varsinaisen ensimmäisen kappaleen tätä blogia myöhemmin.. tämä oli vasta tämmönen prologi. Ulkoasu tulee varmasti myös muuttumaan, tää oli vaan nopea rävellys.

Liittykää lukijoiksi, laittakaa/valmistautukaa laittamaan kommentteja ja olkaa valmiita pakenemaan kanssani jatkossakin.


Truely Yours,
Nesti

6 kommenttia:

 1. Haluaisin itsekkin alkaa bloggailemaan, mutta rohkeutta ei vaan tunnu loytyvan. Ihailen rohkeuttasi.

  VastaaPoista
 2. ois itelläki hienoo alkaa kirjottelee, mut mie en ymmärrä hölkäsen pöläystä miten mie saan luotuu oman blogin tai miten se nyt ees sanotaan niin tyydyn lukemaan mielenkiinnolla muiden ihmiseten tuntemuksia ja kuulumisia ja nauttimaan varsinkin mestarikuvaajan otoksia! odotan innolla kuvia!

  VastaaPoista
 3. IndigoChild, jos oikeasti haluat alottaa blogin, niin ei se sen perustaminen ja tai ylläpitäminen mitää rakettitiedettä ole :) Mutta toki olen iloinen, että olet eksynyt mun juttuja lukemaan :) Niitä oikeita valokuvailuja kantsii ehkä seurata tuosta toisesta blogistani.. täällä julkaistavat kuvat tulevat olemaan enemmän päiväkirjamaisia ja tuskin osoittavat sen kummempaa valokuvaustaitoa.. mutta voihan niistäkin tietty tykätä :)

  VastaaPoista
 4. ei se varmasti olekkaan ja onhan miulla tili täällä jonka kävin just päivittämässä, kun joskus jäi kesken) oon vaan niin pirun malttamaton oppimaan kaikkia koukeroita netin ihmeellisessä maailmassa niin hermo palaa nopeemmin ku kissaa kerkee sanoo :D tiedän, miun pitäs vaan malttaa ja kysyä apua jos jotain en ymmärrä mut.. minkäs tekee kun on jäärä niin on jäärä :D (ja vanhajäärä xD) oonkin käyny seurailees sitä toista blogii :) mut ne on semmosii, emmie osaa ees selittää, siis hienoja, mahtavia! mut siis, emmie osaa taas selittää.. ja kaikenlisäks toistan itseäni :D kokeilen.. siis kun kuvaat esim. häissä, niin kohdehan on ennalta määrätty mitä siellä kuvailet, se mitä liität tänne henkilökohtasempaan blogiin on enemmän vapaampaa kuvaamista jollon kohde ei ole ennalta määrätty vaan osa sitä millä tavalla näät maailman ja siksi ne kuvat kuvittelisin olevan erilaisia :) siis en tarkota mitään näkyvää erilaisuutta ääähh.. no kyl sie varmaa tajusit mitä tarkotin, jos et niin toivottavasti en ainakaan loukannut huonolla ulosannillani jota en oikeen hallitse aina xD

  VastaaPoista
 5. nou hätä, ymmärsin kyllä mitä meinasit :) nuo kuvat tuolla aperture of lifessa on viime aikoina kovin keskittyneet noihi mun työkuvauksiin, joissa ei ehkä niin paljon pääse mun persoona esille kuitenkaan, vaikak kuinka ois oma tyyli kuvata. Valitettavasti tuntunu, ettei oo riittäny aika semmoseen omaan kivaan kuvaamiseen enää pitkään aikaan :/

  VastaaPoista
 6. niin siinä välillä käy :/ huomannu itekkin että paljon oon tehny, mut mikään ei oo oikeestaan ollu sitä, ittesä mielestä, kivaa tekemistä jossa vain mielukuvitus ja taivas on rajana.. mut sillekin kyllä löytyy sit taas aikaa ihan varmasti :D niin se vaan elämä menee et välillä pitää olla niitä vähän tylsempiäkin kausia vaikka sinällään varmasti nauttii siitäkin omalla tavallaan ja sit tulee ne hetket kun saa toteuttaa itseän juuri niikuin haluaa :)

  VastaaPoista